Kassadiskar och affärsinredningar med över 25 års erfarenhet

Kassadiskar och affärsinredningar med över 25 års erfarenhet

En ergonomisk funktionell kassadisk ger arbetsglädje. Fötterna når till fotstödet, axlarna är avspända, det finns tillräckligt med utrymme att röra sig och alla nödvändiga funktioner sker utan onödiga sträckningar.
Kassadiskar och affärsinredningar med 20 års erfarenhet

Kassadiskar och affärsinredningar med 20 års erfarenhet

En välutrustad kassadisk är trivsam för både kassören och kunden.
Kassadiskar och servicepunkter

Kassadiskar och servicepunkter

Eleganta, funktionella kassadiskar är ett kännetecken för en välutrustad butik. Bandet är tillräckligt brett och långt för att kunden utan besvär ska kunna lyfta upp sina inköp på det och i lugn och ro får packa ner sina inköp utan en känsla av brådska.
Entrégrindar och räcksystem

Entrégrindar och räcksystem

Entrégrindar och räcksystemen bildar en fungerande och visuell helhet i butiksmiljön och erbjuder en smidig inpassering.
Utcheckningsgrindar

Utcheckningsgrindar

Vår utcheckningsgrind används där butiken eller verksamheten vill kontrollera flödet i en SCO-zon, kassalinje eller annan passage där det behövs ett kvitto för att passera. Scannerstolpen levereras med våra grindar som kan utrustas med traditionella grindbågar eller glasarmar där kunder själv väljer logga.

Aktuellt

 • Kom och se Checkmarks produkter på Euroshop-mässan!13.2.2023

  Kom och se Checkmarks produkter på Euroshop-mässan! Vi lanserar den nya kassadisken Linear som uppfyller kassaområdets alla krav för från både kassörer och kunder. På mässan kommer vi också att presentera vår grind Centro som erbjuder flera lösningar för både entréer och utcheckningar. Kassadisken Linear och grinden Centro kommer att finnas att se i ITABs mässmonter, hall nr 10 monter A42. Vi ses på mässan! 


  Läs mer »

 • Produktkatalog 20188.10.2018

  Vi har tagit fram en ny produktkatalog för sortimentet 2018. Här har vi tagit med den största delen för vårt sortiment som säljs på den svenska marknaden. Flera nyheter för både kassadiskar och entrégrindar har utvecklats senaste året. Varmt välkommen att kontakta oss för en djupare presentation!

 • Ny säljare i Sverige25.1.2017

  Den 16 januari började Alexander Danell som ny säljare för Checkmark i Sverige. Alexander har en gedigen branscherfarenhet med god erfarenhet av layoutarbete och utformning av främst kassalinjer och entrésystem till butiker.

  Varmt välkomna att kontakta Alexander för rådgivning och presentation av Checkmarks produkter.

Försäljning

Alexander Danell
070-3007627
alexander.danell@checkmark.se