• Centro tuplanuoli
  • Led portti
  • Led portti ja seinät

PORTIT JA KAIDEJÄRJESTELMÄT

Kaikille myymälätyypeille sopivat kulunohjausjärjestelmät. Centro-automaattiportti yhdistää sujuvan liikkumisen ja turvallisuuden myymälässä. Porttijärjestelmä vie mahdollisimman vähän lattiapinta-alaa ja ennaltaehkäisee myymälävarkauksia. Ostokset eivät joudu vääriin käsiin portin alta eivätkä seinämien välistä.

Centro-mallistoon kuuluu korkeita ja matalia single- ja twin mallisia portteja. Portit mukautuvat joustavasti kaupan muuttuviin tarpeisiin ja kapasiteetteihin. Lisävarusteena asennettavat hälytinjärjestelmät täydentävät saumattoman kokonaisuuden.

Lataa esite

Kaiteet

Kaiteet

Checkmarkin kaidejärjestelmä on kätevä tapa järjestää asiakasvirtojen kulunohjaus myymälässä. Järjestelmä koostuu kromatuista ja/tai maalatuista pylväistä ja vaakaputkista, jotka mitoitetaan ja toimitetaan asiakkaan tilan ja tarpeen mukaan.

Lasi- ja metalliseinäkkeet

Lasi- ja metalliseinäkkeet 

Kaidejärjestelmää täydentävät korkeat pylväät, joiden välissä voidaan käyttää sekä lasi- että metallilevyjä. Seinäkkeet soveltuvat erinomaisesti tilanrajaukseen myymälässä: ”shop in shop” tai asiakasvirtojen kulunohjaukseen.

Lasiseinäkkeet on valmistettu laminoidusta lasista. Vakio korkeudet ovat 1080, 1200, 1850, 1970, 2200 ja 2400 mm.

Lasiseinään voi yhdistää pelti- ja/tai reikälevytaustan.

Itsepalvelukassa-alueen seinäkkeet

Itsepalvelukassa-alueen seinäkkeet

Seinäkkeet on teräskotelorakenteiset. Yläosa on karkaistua lasia.

Ne suunnitellaan tarpeen ja tilan mukaan.

 

Näytä:
  • Kaikki

    Näytä enemmän