Kassapöydät ja myymäläkalusteet yli 25-vuoden kokemuksella!

Kassapöydät ja myymäläkalusteet yli 25-vuoden kokemuksella!

Ergonomisesti suunniteltu ja muotoiltu myymäläkaluste. Hyvin varusteltu kassapöytä miellyttää sekä kassanhoitajaa, että asiakasta.
Kassanhoitajan on helppo hymyillä

Kassanhoitajan on helppo hymyillä

kun palvelupisteessä on ergonomisesti hyvä työskennellä. Jalat yltävät jalkatuelle, hartiat ovat rentoina, liikkumistilaa on riittävästi ja kaikki tarvittavat toiminnot sujuvat ilman turhaa kurottelua.
Kassapöydät ja palvelupistekalusteet

Kassapöydät ja palvelupistekalusteet

Tyylikkäät, toimivat kassapöydät ovat hyvin hoidetun ja turvallisen myymälän tunnusmerkki. Kuljetinhihna on juuri sopivan leveä ja pitkä, jotta ostokset mahtuvat hihnalle ja pakkaaminen sujuu kiireettömästi.
Portit ja kaidejärjestelmät

Portit ja kaidejärjestelmät

Portit ja kaidejärjestelmät muodostavat myymälämiljööseen toimivan ja visuaalisesti hyvin yhteensopivan kokonaisuuden, joka opastaa asiakasta myymälässä.
Varusteet ja tupakkakaapit

Varusteet ja tupakkakaapit

Varusteluosien huolellinen sijoittelu parantaa kassa-alueen tehokkuutta ja ergonomiaa. Monipuolinen tuotevalikoima tarjoaa jokaisen myymälän tarpeisiin sopivat vaihtoehdot.

Ajankohtaista

  • Tule ja näe Checkmarkin tuoteuutuudet EuroShop messuilla! 13.2.2023

    Tule ja näe Checkmarkin tuoteuutuudet EuroShop messuilla! Lanseeraamme uuden Linear kassapöydän, joka täyttää kaikki kassa-alueen vaatimukset sekä kassanhoitajan että asiakkaan näkökulmasta. Esittelemme messuilla myös Centro portin, joka tarjoaa monipuoliset ratkaisut sekä myymälän sisäänkäyntiin että ulosmenoon. Linear ja Centro kalusteet löytyvä Itabin messuosastolta halli nro 10, osasto A42. Tavataan messuilla!


    Lue lisää »

Kotimaan myynti

Matti Pettinen
+358 20 1230 719
matti.pettinen(at)checkmark.fi

Kirsi Häkkinen
+358 20 123 0720
kirsi.hakkinen(at)checkmark.fi

Saija Marttinen
+358 20 123 0722
saija.marttinen(at)checkmark.fi

Huolto ja asennukset


+358 20 123 0702
huolto(at)checkmark.fi